Italiaanse pasta dag

Italiaanse pasta dag
Ciao tutti, 
op 20 november organiseert de Bilzerse Basketbal Club een Italiaanse pasta dag. Dit keer de afhaal editie. Met heel de Corona regels en wiebelende cijfers bedachten we een "safe" versie van dit event. Ook namen we een professional onder de arm om de kwaliteit (lees lekkere pasta) aan te bieden. De chefkok Martine is een echte Bilzenaar en brengt de versgemaakte pasta & dessert-passie naar voor in al haar gerechten. Wij als club verstaan die passie en bieden iedereen de kans om hiervan te genieten.

Als club streven we een degelijke werking na. En zeker met de enorme groei van de vele ploegjes zijn er ook steeds meer middelen zoals ballen, outfitjes, kosten refs, laptop voor de wedstrijden, etc nodig om alle talent te ondersteunen. Ook zijn deze events de ideale manier om het lidgeld zo laag mogelijk te houden. Door jouw honger te stillen op onze pasta dag dribbel jij een steentje bij aan zowat ieder Bilzers basket-talent. 

Omdat samen eten gezelliger is dan alleen, hebben we ook enkele combinatiepakketten erop gezet. Of als je een eurootje wilt uitsparen om meerdere dagen pasta te eten, dan win je ook! Net als jouw basketclub!

Laten we vooral veilig smullen dankzij onze afhaal editie op een thuismatch dag op 20 november waar maar liefst 7 ploegen thuis spelen. Dus na het hevig supporteren kan je ineens je honger stillen. Drink na de match nog ene en erna pak je bestelling mee om samen thuis de overwinning te vieren. (Duidt het zeker correct aan op je inschrijfformulier.) 

Zo bestel je in 1-2-3:
  • 1. Download of druk hier je menukaart af. Vraag even aan iedereen die je kent wat ze willen bestellen.
  • 2. Geef het door aan ploegouder, coach of mail je bestelling even naar info@bilzersebc.be VOOR 15/11/2021
  • 3. Kom het op het afgesproken uur naar Munsterbilzen - Appelboomgaard 8 - jouw bestelling ophalen. Bekijk een match, drink er ook ene, neem je bestelling mee naar huis en smakelijk eten. 
Tip: Je kan ter plaatse betalen. Momenteel kan cash het beste, maar we hopen tegen dan onze Payconic actief te hebben. 

Buon appetito en dank je wel,
namens alle leden, bestuur en sympathisanten!
 

Bestanden


Met dank aan onze sponsors

Ook sponsor worden? Contacteer ons